Cena povratne karte iz Bratislave do Niša

Poštovani
zanima me cena povratne karte iz Bratislave do Niša. Potrebna mi je povratna karta iz Bratislave za 10 april i povratak iz Nisa 21.04. I zanima me cena karte u jednom pravcu iz Bratislave do Niša za 10 April.
Unapred Vam se zahvaljujem

ODGOVOR

cta-kompletna-ponuda-letova

Cena povratne avionske karte za navedene datume sa svim taksama i uračunatim ručnim prtljagom maksimalne težine 10kg i dimenzije 55x40x20cm iznosi 56 evra. Po ovoj ceni imate još jedno mesto, pa ako su vam to fiksni datumi putovanja i odgovara ponuda možete kupiti kartu na linku Bratislava Niš.

Let u jednom smeru Bratislava Niš

Za let u jednom smeru iz Bratislave 10. aprila postoji još jedno mesto po ceni od 32 evra. Kartu možete kupiti ovde

Možete da popunite i RyanAir formu za pretragu sa leve strane i proverite sami cene. Letovi su ponedeljkom i petkom, za Bratislavu unesite BTS, a za Niš INI.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA