Cena povratne karte za Kairo, Stokholm i Ankaru

Postovani,
zanima me cena povratne karte za Kairo, Stokholm i Ankaru. U polasku bi prevozio štene sa sobom, u povratku sam.
Hvala

ODGOVOR

Cena povratne avio karte zavisi od datuma putovanja, planiranog boravka, klase putovanja i aviokompanije. Kako niste ništa od toga naveli predlažem vam da sami pogledate cene za željeni datum putovanja. Kliknite na naziv grada: Kairo, Stokhom, Ankara, unesite datume i kliknite na dugme Traži.

Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg ka najskupljem. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara možete online odmah kartu i da rezervišete.

Kada uradite rezervaciju, mi postavljamo upit aviokompaniji za štene u jednom pravcu i čekamo odobrenje od njih. Potrebno je da nam dostavite težinu psa, vrstu i dimenzije kaveza. Na aerodromu plaćate nadoknadu za prevoz šteneta.

Ukoliko prvi put kupujte online kliknite na link Kako da kupim kartu i informišite se korak po korak o celokupnom procesu.

Da bi lakše i brže napravili rezervaciju potrebno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite pretragu i obavite kupovinu.

Garantujemo vam da su na našem sajtu najpovoljnije cene karata za sve destinacije. Za više informcija na link Garancija cene.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA