Cene avionskih karata sa taksama

Pozdrav,
Interesuju me 2 stvari:
1. Da li postoje dodatni troškovi vezani za letove (obično kada smo leteli preko agencija postojale su doplate u vidu nadoknade za troškove goriva), ili je konačna cena ta koja piše pri završetku obračuna?
2. Da li znate neki sajt ili bilo gde bih mogli pogledati uslove vezane za putovanje u Aziju - vize koje su potrebne i kako do njih doći?
Puno bi nam značile ove informacije. Hvala vam unapred
Srdačno, Beatrisa Pap

ODGOVOR

Cene avionskih karata

Prikazane cene avionskih karata na sajtu su sa svim uračunatim taksama i nemate daljih troškova.

Kako bi proverili cene za sve datume leta i sve destinacije kliknite na Avio karte za ceo svet
Detaljne instrukcije korak po korak kako da vršite pretragu letova i rezervišete kartu koja vam odgovara možete pročitati na linku Online kupovina avio karata

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 za sve pozive sa fiknog telefona iz Srbije ili broj +38162-280029 ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Vize za Aziju

Za većinu azijskih zemalja potrebne su vize a možete ih dobiti od ambasade zemlje u koju putujete.
Moj predlog je da navedete zemlju u koju bi ste putovali pa ćemo vam odgovoriti koji su uslovi putovanja za konkretnu destinaciju.

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga online naručiti na našem sajtu.
Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete lične i podatke o planiranom putovanju, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje. Nakon evidentirane uplate, putem mail-a će vam stići polisaosiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA