Cene karata do Australije

Poštovana gospodo, molila bih Vas da mi ukratko odgovorite: Koliko bi okvirno koštala karta do Australije u jednom pravcu sa svim taksama i prtljagom? Da li cene zavise od grado do grada, odnosno do krajnje destinacije? I da li je cena vezana recimo za kraj godine tj. sezone odmora? Unapred hvala, Dušanka Savkić.

ODGOVOR

Najjeftinije avio karte

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i od aerodroma (grada) u koji slećete, pri čemu se cene međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana letenja. Period godine ne utiče mnogo na cenu, a bolju cenu ćete dobiti ukoliko ranije rezervišete kartu.

Zato vam preporučujem da na linku Jeftine avionske karte uneste datum kada biste želeli da putujete i odredište gde biste da sletite, pa ćete dobiti ponudu svih raspoloživih letova sa cenama za taj termin leta.

Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove. Izaberite let koji vam najviše odgovara i na istom linku možete online da rezervišete i kupite kartu.

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna pomoć, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Cene karata do Australije

Za putovanje za Australiju u narednih mesec dana, npr. do Perta, najpovoljnija kombinacija letova (sa 2 međusletanja, ali uz minimalno zadržavanje) koju sam vam pronašla je za let 10.12.2011. Cena karte sa svim uračunatim taksama iznosi 85.234 dinara i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Polazak iz Beograda je u subotu 10.12.2011. u 14.45h, a u Istanbul slećete u 17.25h. Iz Istanbula polećete u 19.10h, a u Dubai slećete 11.12.2011. u 1.15h. Iz Dubaia polazite u 2.55h i u Pert stižete u 17.35h

Ponudu za ovaj let možete da pogledate na linku Let Beograd Pert. Na istom linku možete besplatno online da rezervišete avionske karte, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati.

Kupovina aviokarata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

Online putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA