Direktan let Beograd Sankt Peterburg

Poštovani,
da li postoji direktan let iz Beograda do Sankt Petersburga (Rusija), i kojim danima ide? Prosle godine je Air Srbija imala direktan let jedno vreme.

Da li mi možete reći najnižu cenu avio karte?

Hvala.

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Direktni letovi su utorkom, četvrtkom i subotom i kreću od 04. aprila. Let do Sankt Petersburga je sezonski i traje do kraja leta. Cena avio karte zavisi od datuma putovanja, a kreće se oko 34.000 dinara

Rezervacija direktnog leta Beograd Sankt Petersburg

Kliknite na link Beograd St. Petersburg, unesite željene datume putovanja i rezervišite direktan let. Možete i da popunite formu za pertragu sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Sankt Petersuburg LED.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

sankt-petersburg

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA