Direktan let Beograd Toronto, cene

Molim vas da potvrdite da li će postojati direktan let Beograd Toronto od juna meseca? Ukoliko nije dezinformacija, želela bih da rezervišem dve karte za polazak početkon juna, a povratak početkom avgusta, najjeftinija varijanta koja postoji, može bilo koji dan u nedelji, ne mora da bude vikendom. Koje su opcije plaćanja i u kojoj valuti? Koja je opcija najpovoljnija?

ODGOVOR

Direktan let Beograd Toronto nažalost još uvek ne postoji. U direktoratu za civilno vazduhoplovstvo potvrđeno je da će direktni letovi između Čikaga i Beograda, odnosno Toronta i Beograda biti uspostavljani od 2. juna. Na ovim relacijama dva puta nedeljno saobraćaće avioni Rajan Internešenel Erlajnsa, američke čarter kompanije, čije je kapacitete zakupila jedna beogradska turistička agencija. Čeka se samo da se dostavi čarter ugovor i dozvole će biti izdate za period od 2. juna do 29. oktobra kada se završava letnji red letenja. 

cta pogledaj letove

Na sajtu još uvek ne postoji mogućnost rezervacije karte za ovaj let već se rezervacije vrše na upit, tako da čim dobijemo odgovor obavestićemo vas koja je cena i datum polaska.

Trenutno najpovoljnija opcija je da letite Air France avio kompanijom po promotivnoj ceni od 589 eura

Da proverite cene karata za let sa presedanjem kliknite na link Beograd Toronto

Uputstvo kako da online kupite kartu pročitajte na linku Online kupovina

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata ka različitim destinacijama.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

avio-karte-beograd-toronto
toronto-air-canada

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA