Direktan let Beograd-Vitlejem

Poštovani,
interesuje me da li ima direktan let Beograd-Vitlejem i cena, i ako nema za koji grad u Palestini ima?
Hvala

ODGOVOR

vitlejm

Direktan let do Vitlejma (Bethlehem) ne postoji, kao ni do jednog grada u Palestini. Jedina mogućnost je da letite iz Beograda sa minimum jednim međusletanjem. Kako se Vitlejm (na arapskom "kuća mesa" ili na hebrejskom "kuća hleba") nalazi 10km južno od Jerusalima, možete da letite dotle, a onda lokalnim prevozom da idete do Vitlejma (naravno ukoliko vam odgovara). Kliknite na link Beograd Jerusalim i pogledajte sve raspoložive letove za željene datume putovanja.

Vitlejm je kao mesto rođenja Isusa Hrista danas jedno od najpoznatijih svetskih hodočaničkih odredišta. Cena avio karte zavisi od datuma putovanja, aviokompanije preko koje letite i naravno klase putovanja. Na napred navedenom linku možete proveriti sve.

Kada budete pronašli let koji vam odgovara možete ga i online rezervisati. Plaćanje karte je moguće na tri načina: u banci opštom uplatnicom na osnovu instrukcija koje vam stignu na mail, preko računa ako želite da platite preko firme ili odmah prilikom rezervisanja Visa ili Master karticom. Da bi platili karticom potrebno je da budete registrovani na ovom linku i da preko svog naloga obavljate kupovinu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA