Direktni let do Vankuvera

Da li postoji direktan let iz Beograda do Vankuvera i kolika je cena za povratnu kartu u periodu od 8. juna do 30. juna ako nema, onda za isti datum od Budimpeste?

ODGOVOR

Direktni let na relaciji Beograd Vankuver ne postoji. Jedina varijanta za željeni termin je let sa dva međusletanja u Varšavi i Torontu, avio kompanijom Lot Polish Airlines

Cena povratne avio karte sa uključenim svim taksama iznosi 1066€ (123.168 dinara).

Da pogledate ponudu i online rezervišete karte kliknite na Avio karte Beograd Vankuver

Ukoliko se odlučite za let Budimpešta Vankuver cena povratne karte je 961€ (111.060 dinara). Let je avio kompanijom Lufthansa i ima dva međusletanja u Frankfurtu i Torontu.

Da pogledate ponudu i online rezervišete karte kliknite na Avio karte Budimpešta Vankuver

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije.

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje karticom.

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karata. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene

Organizujemo i transfer od/do aerodroma ukoliko živite na jugu Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite odmah i smeštaj za planirani datum putovanja na linku Hoteli. U toku je naša akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA