Dozvoljena težina prtljaga za Turkish Airlines let do Malte

Planiramo suprug i ja da letimo na Maltu sa Turkish Airlines i videli smo dozvoljen prtljag 30 kg, pa me zanima da li mora da bude jedan kofer od 30 kg ili mogu dva do 30 kg i da li postoje propisane dimenzije za prtljag i ručni i prijavljeni.
Hvala

ODGOVOR

Turkish Airlines aviokompanija odobrava po putniku 30kg dozvoljenu težinu čekirane (predate) torbe i 8kg za ručni prtljag. Maksimalna dozvoljena dimenzija ručnog prtljaga je 55x40x23cm.

Ne postoji mogućnost da jedna osoba ponede dva kofera ukupne težine 30kg već je propisano da putnik može da ponese jedan prtljag maksimalne težine do 30kg.

Kupovina avio karata za Maltu

Na linku Turkish Airlines let za Maltu po garantovano najnižoj ceni možete da rezervišete i kupite avio karte za sebe i supruga. Unesite željene datume putovanja, iz liste odaberite broj putnika i biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg ka najskupljem

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA