Dozvoljena težina za prtljag

Putujem 18.11., povratak 28.11. u Atinu i interesuje me koja je dozvoljena težina za prtljag i ručni prtljag?

ODGOVOR

Dozvoljena težina za prtljag

Dozovljena težina prtljaga i ručnog prtljaga zavisi od avio kompanije preko koje putujete za Atinu, kao i od toga kojom klasom putujete (ekonomska ili biznis). Zbog toga je potrebno da kontaktirate avio kompaniju koja obavlja let i proverite koje su dozvoljene težine.

Ukoliko za Atinu letite preko Jat Airways avio kompanije, ako putujete poslovnom klasom, imate pravo na 30 kg prtljaga, odnosno na 20 kg, ako letite ekonomskom klasom.
Dodatno, dozvoljen je jedan ručni prtljag čije ukupne dimenzije ne prelaze 115 cm ni težinu veću od 10 kg. Takođe i lične stvari mogu biti unete u avion: mala tašna, ogrtač, kišobran, štap, dečija kolica i sl.

Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju kliknite na link Najjeftinije avio karte.

Najjeftinije avio karte za Atinu

Najjeftinija avionska karta Beograd Atina, za polazak 18.11.2011. i povratak 28.11.2011. košta 21.386 dinara sa svim uračunatim taksama.

Ovaj direktan let obavlja avio kompanija JAT Airways.
Ponudu za ovaj let možete da pogledate Najpovoljnija aviokarta Beograd Atina. Na istom linku možete on line da rezervišete i kupite aviokartu.

Polazak iz Beograda je u petak 18.11.2011. u 14.30h i u Atinu stiže 17.45h.
Povratak iz Atine je u ponedeljak 28.11.2011. u 11.55h, a u Beograd slećete u 13.20.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online kupovina aviokarata

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu pogledajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu avio kartu na sajtu možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular i unesite sve potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA