Dubrovnik Beč avio karta

Koja je najjeftnija varijanta za putovanje avionom iz Podgorice ili Dubrovnika do Beča sredinom septembra 2012.? Interesuje me cijena povratne karte.

ODGOVOR

Dubrovnik Beč avio karta

Najjeftinija varijanta za putovanje je Dubrovnik Beč. Cena povratne karte za odlazak 15.9. i povratak 15.10.2012. godine je 26.292 dinara.
To je let sa presedanjem u Zagrebu preko aviokompanije Croatia Airlines.
Polazak iz Dubrovnika je u 07:30h, a dolazak u Beč u 16:05h.

Da pogledate red letenja preko drugih avio kompanija, uporedite cene i online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na link Dubrovnik Beč povratna karta

Da pogledate cene za neki drugi datum ili prkeo druge avio kompanije kliknite na link Karte za Beč

Online rezervacije avio karata

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, asistencija ili preporuka, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Način plaćanja

Rezervisanu avio kartu možete platit Visa ili Master karticom online, odmah nakon rezervacije

Online rezervacija hotela u Beču

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš planirani boravak u Beču

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Poželjno je da za putovanje u Austriju imate i zdravstveno osiguranje.

Na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA