Easyjet Check in

Da li se za Easyjet plaća check in na aerodromu i ako da koliko? Da li je online check in besplatan? Koje su dimenzije ručnog prtljaga dozvoljene i koja težina?

ODGOVOR

Easyjet ne naplaćuje čekiranje na aerodromu na mestima gde još uvek postoji ova opcija (kao što je to slučaj u Beogradu).
Kako je to low cost kompanija koja se pre svega bavi online prodajom oni nastoje da upotpunosti ukinu ovu varijantu i biće moguće samo online čekiranje preko njihovog zvaničnog sajta.

Za više detalja o čekiranju preko interneta kliknite na Easyjet web check in

Što se tiče prtljaga u cenu karte uračunat je samo ručni prtljag čije ukupne dimenzije ne smeju biti veće od 50x40x20cm (težina nije ograničena).

Da pogledate red letenja i cene avio karata za naredno putovanje kliknite na Jeftine avio karte
Na istom linku možete odmah i rezervisati kartu kada pronadjete ponudu koja vam odgovara.

Avionsku kartu možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029 ili 0800-085085. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.
Ako plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.
Napomena: plaćanje karte za let kompanijom Easyjet obavlja se isključivo karticom na sajtu, ne postoji mogućnost plaćanja uplatnicom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA