Jeftine aviokarte

Zainteresovana sam za jeftine avio karte za Nicu-Francuska: Dizeldorf: Stokholm u 2012. god, bilo koji datum.

ODGOVOR

Jeftine aviokarte

Cene aviokarata zavise od datuma, destinacije i vrste putovanja, pri čemu se mogu međusobno mnogo razlikovati.
Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane tako što ćete da unesete destinacije (za Polazak iz unesite BEG (za Beograd), a za Sletanje u DUS (za Dizeldorf), STO (za Stokholm) ili NCE (za Nicu), izaberite vrstu putovanja (povratni let ili let u jednom smeru) i datume putovanja. Dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama koje su konačne.
Kada izabere let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete i kupite kartu.

Najjeftinije avio karte za Dizeldorf, Stokholm i Nicu

Beograd - Dizeldorf
U ovom trenutku najjeftinija povratna avio karta za Dizeldorf tokom 2012. godine je za direktan let preko avio kompanije Jat Airways i košta 12.838 dinara sa svim uračunatim taksama. Postoji veliki broj letova tokom godine po ovoj ceni, a na linku Let do Dizeldorfa pogledajte ponudu za putovanje u periodu 06.04.2012. - 21.04.2012.

Beograd - Stokholm
Trenutno najjeftinija povratna avio karta za Stokholm je za direktan let preko aviokompanije Jat i košta 14.917 dinara sa svim uračunatim taksama. Sada je na raspolaganju veliki broj letova do Stokholma po ovoj ceni, a na linku Let za Stokholm pogledajte ponudu za putovanje u periodu 14.04.2012. - 28.04.2012.

Beograd - Nica
Za let do Nice ne postoji direktan let, a trenutno najpovoljnija cena povratne karte koju sam vam pronašla iznosi 17.193 dinara. Let obavlja avio kompanija Lufthansa, a ponudu za putovanje u periodu 17.01.2012. - 31.01.2011. pogledajte na linku Let do Nice.

Ukoliko vam odgovara neki od ponuđenih letova, na prethodnim linkovima možete online da rezervišete i kupite kartu.

Pogledajte cene karata za neki drugi datum putovanja ili destinaciju na linku Jeftine avio karte.

Uputstvo za kupovinu aviokarata preko našeg sajta pogledajte na Online rezervacija avionskih karata.

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karata možete nas pozvati na broj 0800-085-085 od 9h do 20h sa fiksnog telefona, odnosno na +381-62-28-00-29 ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili van Srbije.

Online kupovina avio karata

Rezervisane avio karte vikendom i iz inostranstva možete platiti isključivo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije.
Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije to možete uraditi i na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode. Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje, a potrebno je da samo unesete vaše podatke i izaberete način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA