Let Beograd Podgorica, povratak iz Italije

Poštovani,

Interesuje me let za destinaciju Beograd - Podgorica (13-16.10), pa dalje Podgorica - Italija (Milano ili Rim) od 16.10. do 20.10. i povratak iz Italije za Beograd 20.10. Da li možete da mi pronađete najpovoljnije karte? :)

Hvala veliko unapred, najbolji ste! Pozdrav!

ODGOVOR

Najpovoljnija opcija koju sam uspela da Vam pronadjem, a da istovremeno bude svaki let direktan je ukoliko kupite povratnu kartu Beograd Podgorica, a da povratak bude Podgorica Rim, a zatim kartu u jednom pravcu iz Rima do Beograda

Cena povratne karte iznosi 259 eura sa svim uključenim taksama, i kao što sam napomenula oba leta su direktna Montenegro Airlines avio kompanijom. 

Let u jednom pravcu je 124 eura, a let obavlja Alitalia. 

Da pogledate ponudu kliknite na Povratni let Beograd Podgorica Rim, kao i na Jedan pravac Rim Beograd 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA