Avio karta do Anchorage-a

Poštovani, prijavila sam se na Work&Travel program, trebalo bi da putujem u Anchorage, Alaska. Ono sto me muči jeste što jos uvek cekam potvrdu od sponzorske kompanije za posao i ne znam kada se tome mogu nadati, a cene karti skašu, koliko vidim, i što me najviše brine: da li će biti mesta za nedelju-dve dana na letovima za Anchorage 18. maja? Da li postoji neki rok do kog se moraju izdati karte za taj datum ili će biti mesta, samo ce cena biti veća? Datum polaska bi trebalo da mi je 18. maj, a povratak otprilike 5. oktobar. Hvala unapred!

ODGOVOR

Avio karta do Anchorage-a trenutno iznosi 115.392 dinara (941 euro). Let je sa dva presedanja, u dolasku je pauza u Frankfurtu i Sijetlu, a u povatku u Čikagu i Beču.

Cene avio karata rastu kako se bliži let, a brzina promene zavisi od tražnje za samim letom. Karte možete kupiti čak i na dan leta, ali će cena sigurno biti veća.

Sve ponude možete pogledati na linku Beograd Anchorage

Plćanje možete izvršiti na 3 načina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Anchorage-a.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA