Let do Valensije, Barselone i Alikantea

Kako iz Srbije doći do Valensije jeftino? Moj tim i ja idemo na takmičenje i nemamo sponzore, vec same snosimo sve troskove. Da li postoji do Valensije, Barselone ili do negde blizu let? Koliko bi koštale povratne karte za 8 osoba, od 18. do 24. arila?

ODGOVOR

Izvršila sam detaljnu pretragu svih letova do Valensije. Za navedene datume da letite baš do Valesnije cena iznosi 2.893 eura za svih 8 putnika. U dolasku je pauza u Frankfurtu, a u povratku u Cirihu.

Povoljnije je da letite do Barselona gde cena za svih 8 putnika iznosi 2.456 eura sa svim taksama i koferom do 30 kg. Takodje je uključen i ručni prtljag do 8 kg po putniku.

Ako postoji mogućnost da letite iz Budimpešte i na putovanju nije potreban čekirani prtljag, ili ga ne mora imati svaki putnik, predlažem da letite do Alikantea po ceni od 1.755 eura sa svim uključenim taksama, za svih 8 putnika. Do Valensije od Alikantea imate još 175 km.

Odaberite da li Vam više odgovara Let do Valensije, avio karta do Barselone ili Low Cost Budimpešta Alicante

cta pogledaj letove

Ako želite da nastavite sa pretragom letova do Valenije kliknite na žuto dugme, za Beograd unesite BEG, za Valensiju VLC, unesite datume putovanja i pronadjite opciju koja Vam najviše odgovara.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA