Let iz Beograda do Larnake

Zanima me putovanje iz Beograda do Larnake (Kipar) u terminu od 1.6. do 10.6. Putovali bismo ja i moj kućni ljubimac (pas) težine 18 kg, pa me zanima na koji način to možemo izrealizirati i koja je cijena putovanja mene i psa?

ODGOVOR

Let iz Beograda do Larnake, Kipar možete rezervisati po ceni od 205 eura. Let je sa presedanjem u Atini, a avio kompanija je Aegean, grčka nacionalna kompanija. 

cta pogledaj letove

Pogledajte ponudu na Beograd Larnaka

Transport psa avionom

Što se tiče transporta psa, komplikovaniji je prevoz većih životinja. U kabinu možete uneti samo manje životinje, do 10 kg, zavisno od avio kompanije. 

Predlažem da napravite rezervaciju za vas, a da zatim pošaljete upit na info@aerogaga.com. Navedite rasu psa, tačnu težinu i dimenzije sa transporterom. 

Ukoliko prelazi dimenzije i težinu pas će morati da leti kargo službom. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA