Let iz Sarajeva do Kaira

Molim za pomoć, imala sam let iz Sarajeva do Cairona preko Istanbula, na karti je pisalo 30 kg prtljaga. Na aerodromu u Sarajevu su mi dali informaciju da je dozvoljeno samo 23 kg. Da li mi možete objasniti?

ODGOVOR

Za let iz Sarajeva do Kaira preko Istanbula količina prtljaga zavisi od avio kompanije i klase kojom letite. Neke avio kompanije primenjuju komadni princip, i tu je dozvoljen jedan kofer do 23 kg, dok kod pojedinih možete poneti kofer do 30 kg, i to je jasno obeleženo u rezervaciji.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na Sarajevo Kairo

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

kairo

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA