Let iz Zadra ili Splita za Dablin

Dobar dan. Molim vas da li postoji mogućnost leta iz Zadra ili Splita za Dablin, ali da mali pas (shi tzu) putuje sa mnom istim letom? Putovali bi bilo koji dan nakom 03.07. Hvala unaprijed

ODGOVOR

Najpovoljnije je da letite iz Zadra Low Cost avio kompanijom, ali Ryanair ne prevozi životinje. Cena je 205 eura sa svim taksama. 

Avio karte Split Dablin

Sa psom predlažem da letite iz Splita do Dablina KLM avio kompanijom. Cena avionske karte Split Dablin je 229 eura sa svim taksama, za putnika. Let je sa jednom pauzom u Amsterdamu. 

Pošto je pas mali i može da putuje sa vama u kabini pošaljite nam upit na info@aerogaga.com, navedite šifru vaše rezervacije, rasu psa, tačnu težinu i dimenzije sa transporterom. Naša služba za specijalne potrebe putnika prosledjuje upit avio kompaniji i šalje vam odgovor u što kraćem roku. 

cta pogledaj letove

Da pogledate ponudu svih letova kliknite na Zadar Dablin ili Let iz Splita do Dablina

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA