Let za Bishkek

Da li sa aerodroma u Sofiji ima let za Biskek/Kirgistan?

ODGOVOR

Iz Sofije imate letove za Bishkek svakog dana. Najbolja ponuda je let kompanijom Aeroflot sa međusletanjem u Moskvi

Avio karta Sofija Bishkek

CTA-pogledaj-ponudu

Cena povratne avionske karte zavisi od datuma putovanja, klase i aviokompanije preko koje odlučite da letite. Najpovoljnije je leteti Aeroflot-om po ceni od 580 evra. 

Kako niste naveli tačne datume putovanja najbolje je da kliknite na link Sofija Bishkek, unesete željene datume putovanja i pogledate kompletnu ponudu. Kada pronađete let koji vam naviše odgovara možete ga na napred navedenom linku i rezervisati,

Sa druge strane, možete da popunite Aeroflot formu za pretragu sa leve strane stranice tako što ćete za Sofiju da unesete kod SOF, a za Biskek FRU. Naravno nakon toga popunjavate datume putovanja, broj osoba i sve što vam je potrebno.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA