Let za Kijev, Ukrajina

Jel možete da mi nađete let u jednom pravcu za Ukrajinu (Kijev ili Odesa), za jednu osobu, da se kreće iz Beograda, polazak između 15-30. maja, ukoliko je moguće što povoljnija opcija :)

ODGOVOR

Let za Kijev možete rezervisati po ceni od 165 eura sa svim uključenim taksama i ručnim prtljagom do 8 kg. Letite preko Amsterdama KLM avio kompanijom. 

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Kijev

Ukoliko Vam više odgovara Odesa rezervišite let po ceni od 179 eura na linku Avio karte Beograd Odesa

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA