Let za Newcastle

Dobar dan!
Ne mogu naći let za Newcastle za 28-05. pa bih vas zamolio ako mozete da mi pomognete. Datum moze biti od 28-og pa dalje. Hvala!

ODGOVOR

Kako niste precizirali koja država je u pitanju, kao i da li vam je poitrebna avio karta u jednom smeru ili povratna, a ima više Newcastle-a, predlažem da sami pogledate cene avio karata, a na sledeći način.

Kliknite na www.aerogaga.com. Za Beograd (polazni aerodrom) unesite BEG. Ukoliko je u pitanju Newcastle u Engleskoj kod za aerodrom je NCL, a ukoliko je u pitanju Australija onda unesite NTL.

Nakon toga odabetite da li je u pitanju povratno putovanje ili u jednom smeru, unesite datum kada želite da putujete i kliknite na dugme Pretaži. Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi aviokompanija sortirani od najjeftinijeg ka najskupljem.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara možete ga odmah i bookirati. Garantujemo vam da su kod nas najpovoljnije cene do Newcastla.

Da bi rezervacije karata radili brže i jednostavnije predlažem vam da se registrujete ovde i da preko svog naloga rezervišete. Jednom unesete podatke i svaki naredni put sistem ih automatski popunjava, pa štedite vreme, a i ukoliko radite rezervacije preko svog nalaga tada imate mogućnost da platite Visa ili Master karticom.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA