Lufthansa karta za Filadelfiju

Postovani, trenutno sam na odmoru u Grckoj, a zelim da rezervisem kartu za Filadelfiju (Pensilvanija). Datum odlaska je 18.09., a povratka 02.10. Na vasem sajtu pronasla sam let koji mi odgovara. Obzirom da je danas nedelja, zanima me ako sada rezervisem kartu, do kada moram da izvrsim uplatu? Uplata bi najverovatnije isla preko firme, pa bi mi znacilo ukoliko bi rezervacija vazila dan ili dva, do utorka npr kako bih kolegama dala instrukcije o uplati. Let koji sam pronasla je Lufthansa, preko FRA, u oba smera, cena 527 eur. Zanima me jos i kolika je cena vase usluge? Hvala puno unapred. S postovanjrm, Jelena Popin

ODGOVOR

Cena prikazana na sajtu je sa svim uslugama, taksama i prtljagom. Nema dodatnih troškova. Kada napravite rezervaciju, uplata mora biti tog dana, jer za cenu rezervacije garantujemo samo do kraja istog dana.

Plaćanje može da bude preko firme, ali je bitno da onda kliknite opciju plaćanje nalogom za prenos i uneste sve podatke vaše firme a mi ćemo vam kasnije poslati predračun za plaćanje. Najbolje je da kartu što pre kupite jer su cene trenutne i podležne su promeni.

Da pogledate ponudu leta i cene kliknite na link Jeftine avio karte za Filadelfiju

Ukoliko želite da platite kreditnom karticom Visa ili Master odmah, bitno je da se registrujete na naš sajt i preko svog naloga izvršite kupovinu.

Za svaku kupovinu avionske karte garantujemo vam najnižu cene.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA