Avio karte za let San Pedro Sula-Sofija

Prijateljica iz Hondurasa želi da putuje za Srbiju, koja vam je najpovoljnija cena avio karte za let Tegusigalpa/(San Pedro Sula) - Sofija/(Beograd)?

Voleo bih da izbegne presedanje u Americi zbog tranzitne vize. Postoje letovi preko Paname ili Meksika. Potrebna joj je viza za Srbiju ako sleti u Beograd, međutim ako sleti u Sofiju, da li će joj biti potrebna viza za ulazak u Srbiju automobilom. Reč je o putovanju u jednom pravcu, a datum polaska je veoma fleksibilan - jun, jul ili avgust. Kada je najbolja ponuda i koja je najpovoljnija cena avio karte?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte za let San Pedro Sula-Sofija iznosi 127.193 dinara (1.038,53 €) za putovanje 15. juna, dok najpovoljnija cena avio karte za relaciju San Pedro Sula-Beograd iznosi 124.514 dinara (1.016,66 €), a za putovanje 26. juna.

Što se tiče viza za ovo putovanje, savetujemo vam da kontaktirate srpsku i bugarsku ambasadu (u zavnisnosti od toga za koji let se odluči), i dobijete tačne informacije.

Na linkovima San Pedro Sula-Sofija i San Pedro Sula-Beograd možete pogledati kompletnu ponudu letova, kao i cene avio karata.

Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine pročitate naše uputstvo.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

aerogaga-header

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA