Niš Berlin Ryanair

Koja avio kompanija obavlja let na relaciji Niš Berlin? Koliko dugo traje let i da li je direktan? Takođe me zanima koja je najjeftinija cena avio karte?

Hvala unapred!

ODGOVOR

Na relaciji Niš Berlin let obavlja low cost avio kompanija Ryanair. Avioni ove kompanije leteće iz Niša do Berlina i nazad svakog četvrtka i nedelje.

Let je direktan i traje 2 sata i 5 minuta. Polazak iz Niša četvrtkom je u 09:55h, a nedeljom u 15:35h. Povratak iz Berlina je u 07:25h četvrtkom, a 13:05h nedeljom.

O rasporedu letova i instrukcijama za rezervaciju i plaćanje avio karte na relaciji Niš Berlin detaljnije se možete informisati ovde.

Početna cena karte u jednom smeru je od 24,99 eura.

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Na linku Doplata za predati prtljag i promenu pogledajte cene predatog i specijalnog prtljaga, iznos taksi koje plaća putnik za bebu, specijalno sedište i ostale pogodnosi koje pruža avio kompanija Ryanair.

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA