Niš Lisabon

Poštovani,
Interesuje me povratna karta za let na relaciji Niš- Lisabon sa presedanjem na aerodromu Bergamo. Iz Niša ima direktan let za Milano/Bergamo Rayanair-om a sa tog aerodroma ima let takođe istom napomenutom kompanijom pa bih želeo da mi kažete cenu sa svim uračunatim taksama.
Polazak 14.03., a povratak 21.03.
Unapred zahvalan i srdačan pozdrav.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte iz Niša za Bergamo za navedene datume iznosi 43 evra, a kartu možete Visa ili Master karticom da kupite na linku Letovi za Bergamo. Sletanje u Bergamo je u 16:35, a poletanje 21. marta u 12:35h pa treba uklopiti letove da možete da stignete sve na vreme.

Kako je let 14. marta u 17:40h veliki je rizik da li ćete uspeti da stignete na vreme, a 21. marta je poletanje iz Lisabona 20:00 tako da nikako ne možete da se uklopite u obe RyanAir karte za te datume. Na linku Letovi iz Bergama za Lisabon pogledajte sve raspoložive letove za te datume i vremena.

Direktne letove uz Begrama za Lisabon imate svakog dana pa sam preporučujem da sagledate i tu opciju, da prespavate u Bergamu pa sutradan da letite za Liasbon i vratite se dan ranije. Cene smeštaja pogledajte na linku Hoteli u Bergamu

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA