Odlazak u Francusku

Zanima me da li za odlazak u Francusku postoje neki posebni uslovi ili je potreban samo pasos i povratna karta. Dobila sam informaciju da moram imati putno osiguranje, i ako je potrebno sta je jos potrebano osim toga?

ODGOVOR

Odlazak u Francusku

Za putovanje u Francusku kao i u svim ostalim državama članicama Evropske Unije potrebno je da imate samo važeći biometrijski (crveni pasoš).
Putno osiguranje nije neophodno, ali je poželjno da uvek imate kada putujete u inostranstvu jer su troškovi u slučaju eventualne nezgode dosta visoki.

Putno osiguranje Uniqa

Na sajtu možete online naručiti Uniqa putno osiguranje
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Cene avio karata

Trenutne cene avio karata za sve moguće destinacije možete svakog momenta proveriti na linku Jeftine aviokarte.

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

Prilikom online rezervacije avionske karte na našem sajtu, uplatu je potrebno izvršiti do kraja istog dana, bez obzira na to kada je datum putovanja, jer rezervacije najčešće traju samo jedan dan.

Na raspolaganju imate nekoliko mogućnosti za plaćanje:

Ako uplatu izvršite opštom uplatnicom u bilo kojoj banci do 16h, nije potrebno da nam šaljete skenirani dokaz o uplati.
Međutim, ukoliko plaćanje obavite u pošti ili bilo kojoj banci nakon 16h, obavezno nam dostavite skenirani dokaz o uplati na mail info@aerogaga.com, da bismo mogli da vam izdamo avionsku kartu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA