Online čekiranje avio karte Beograd Solun

Zamolila bih za pomoć. Rezervisala sam avio karte Beograd Solun u maju. Let iz Beograda je bio 12.06. Čekirali smo se preko sajta i izbegli trošak na aerodromu. 18.06 imamo jutarnji let Solun Beograd i interesuje me da li moram da se čekiram preko neta ili mogu na aerodromu bez troškova kao predhodnih godina? Molim za info jer ovde gde smo smešteni ne mogu da odštampam čekiranje. Hvala

ODGOVOR

Ukoliko je rezervacija avio karte Beograd Solun izvršena u maju za polazak nakon 1. juna online čekiranje je obavezno, ali samo za polaske iz Beograda. Za povratak iz Soluna nije potrebno online čekiranje, na aerodromu je besplatno.

Aerodromi na kojima se čekiranje naplaćuje: Amsterdam (AMS), Bukurešt (OTP), Moskva (SVO), Atina (ATH), Dizeldorf (DUS), Pariz (CDG), Banja Luka (BNX), Frankfurt (FRA), Prag (PRG), Beograd (BEG), London (LHR), Rim (FCO), Bejrut (BEY), Milano (MXP), Beč (VIE).

cta pogledaj letove

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na linku Beograd Solun

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA