Pert Beograd Dubronik Pariz

Poštovani
Tražim avionske karte, polazimo iz Pertha Western australia, 1 juni +/- 2 dana. Naša destinacija može biti Perth - Sarajevo ili Perth - Beograd. 28. juna idemo ili iz Beograda ili Sarajeva za Dubrovnik i onda treba 10. jula da idemo za Pariz, 14. jula treba iz Pariza da se vratimo za Perth. Malo sam komplikovano ovo sve stavila, ali ako možemo naći sve ovako izkompletirati ako ne onda ove veze za Dubrovnik i iz Dubrovnika za pariz, a ja ću onda vidjeti preko Quatar ili Emirates ovu ausralijsku kartu.
Hvala Duska

ODGOVOR

Najbolja varijanta su dve odvojene karte, jer kada se gleda sve u nizu je tri puta skuplje. Najpovoljnija cena je da poletite 01. juna, a vratite se 14. jula preko kompanije KLM (sletite u Beograd, a vraćate se iz Pariza) i sa svim uračunatim tamsaka iznosi 161.261 dinar (1397 evra).

Da pogledate red letenja i online rezervišete karte kliknite na link Pert Beograd - Pariz Pert

Cena povratne avio karte od Beograda do Dubrovnika, pa iz Dubrovnika za Pariz za navedene datume sa svim taksama iznosi 23.155 dinara (199 evra) preko aviokompanije Croatia Airlines. Da pogledate sve raspoložive letove i rezervišete onaj koji vam najviše odgovara kliknite na link Beograd Dubrovnik Pariz

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi i komunikacija se obavlja isključivo preko maila info@aerogaga.com. Možete da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp - broj je +381-69-280-029-0

Ako želite da platite iz Australije kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. NAPOMENA: Morate biti registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi mogli da platite karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj po najboljim cenama. U toku je promocija portala booking.com na našem sajtu i ponuda je još bolja.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA