Pomeranje datuma putovanja

Interesuje mi da li bih mogao da pomerim let, karta je kupljena za polazak 22. oktobra iz Podgorice za Frankfurt, da li bih mogao i kako da pomerim let za 24.10.? 

ODGOVOR

Pomeranje datuma putovanja za karte kupljene preko sajta Aerogaga vrši se slanjem upita na info@aerogaga.com. Vrlo je jednostavna procedura, putem maila nam šaljete upit sa željenim datumom putovanja i šifrom rezervacije. 

Kompletnu ponudu letova za naredno putovanje pogledajte na Podgorica Frankfurt

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA