Povratna avionska karta za Havanu

Koliko bi koštala povratna avionska karta za Havanu u vremenskom intervalu od 17.juna do 4.jula?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za navedene datume, sa svim uračunatim taksama iznosi 87.316 dinara. Cena se odnosi na Aeroflot let preko Moskve. Međutim, u odlasku imate čekanje u Moskvi 20 sati. Sledeći let po ceni je preko Pariza (pauza u odlasku je 4 sata, a u povratku 9) i sa svim taksama iznosi 120.495 dinara.

Kako cene variraju i redovi letenja se razlikuju preporulujem vam da kliknete na link Beograd Havana i pogledate sve raspoložive letove. Na ovom linku možete online odmah i rezervisati avionsku kartu.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte želite da izvršite u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Havanu.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Havani - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA