Povratna karta Beograd-Toronto

Molim vas interesuje me koliko košta povratna karta Beograd-Toronto za dete od 13 godina i koliko košta pratnja u avionu za nju u oba smera.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte na relaciji Beograd Toronto za dete od 13 godina iznosi 699 evra preko kompanije Lot Polish, a sa međusletanjem u Varšavi. Doplata za pratnju po pravcu iznosi 75 evra. Ova cena je trenutna i zavisi od raspoloživosti mesta u avionu.

Da pogledate red letenja i rezervišete avio kartu za ovaj let kliknite na link Beograd Toronto

Detaljno uputstvo za online kupovinu karata pročitajte na linku Online kupovina.

Da bi brzo i jednostavno radili pretragu letova za Toronto, rezervacije i kupili avio kartu predlažem vam da se registrujete ovde. Jednom uneste podatke i svaki naredni put sistem automatski vuče podatke putnika, pa štedite vreme i sve je vrlo lako.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Toronto iz Beograda. Da se informišete o svemu kliknite na link Garancija cene.

Za putovanje u Toronto predlažem vam da uzmete putno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno i možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA