Povratna karta iz Podgorice za Sankt Peterburg

Dobar dan,

Zanima me koliko bi koštala povratna karta iz Podgorice za Sankt Peterburg za 16.08, povratak 23.08. Vidjela sam da je najniža cijena 280 eur, ali ne znam za kada. Datumi su fleksibilni, može dan-dva kasnije i za polazak i za povratak. Takodje me zanima koja bi najpovoljnija cijena leta bila u jednom smjeru (Podgorica-Sankt Peterburg) jer bih u povratku ako je izvodljivo ostala nekoliko dana u Beogradu. Hvala najljepše.

Srdačan pozdrav

ODGOVOR

Povratna karta iz Podgorice za Sankt Peterburg iznosi 507 eura sa svim uključenim taksama. Let je sa jednim presedanjem Moskvi. Cena avionske karte je povoljnija ukoliko se kupovina izvrši minimum mesec dana pre leta.

cta pogledaj letove

Ponudu pogledajte OVDE

Let do Sankt Petersburga u jednom pravcu

Cena avionske karte do Sankt Petersburga u jednom pravcu iznosi 240 eura sa svim uključenim taksama. Letite preko Moskve Montenegro Airlines avio kompanijom.

Kliknite OVDE i pogledajte kompletnu ponudu.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA