Promena karte usled pandemije Covid-19

Poštovani,

imam preko vas kupljene karte za Pariz sa presedanjem u Minhenu, prevoznik je Lufthansa. Na njihovom sajtu stoji zvanična informacija da odobravaju rebooking za sve karte kupljene do 5. marta (uklapam se) za datum putovanja do 30. aprila (i tu se uklapam). Rebooking odobravaju za bilo koji datum do kraja 2020. godine, pod uslovom da se izvrši pre zakazanog puta naravno. Možete li mi objasniti koja je procedura, ukoliko bih odustala od planiranog puta koji je sredinom aprila i pomerila ga za neki drugi datum ove godine? Unapred hvala na odgovoru.

ODGOVOR

Poštovani,

Posaljite nam vasu sifru rezervacije i tacne datume za koje menjate kartu. Potreban nam je uvek taj podatak da bismo mogli da proverimo vašu kartu i uslove koje nam je kompanija dala za istu. U većini slučajeva kompanije daju besplatne promene datuma usled otkazivanja letova, ili refundaciju u iznosu kupljene karte. Ako se odlučite za refundaciju potrebno je da se čega znatno duže nego uobičajeno.

Aerogaga Aplikacija

Savet: ako gledate ovaj odgovor preko mobilnog telefona najbolje je da skinete Aerogaga mobilnu aplikaciju

klikom na sliku ispod

aerogaga-app
aerogaga-app

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA