Promotivna cena avio karte do Moskve

Poštovani, planiram putovanje za Moskvu, u avgustu. U odeljku "Promocije" na Vašem sajtu stoji da je cena karte 169€ sa Austrian Airways-om, ali kada idem korak po korak pretragu, pokazuje cenu 28,133 din. Da li je promocija uključena u cenu ili važi samo za određen period? (tražio sam 5.-17.avgusta) Takođe me interesuje kada bi bilo najbolje da kupim kartu. Nemam iskustva sa letenjem, pa me interesuje i koliko često kompanije daju promotivne cene, i kada je najbolje uzimati kartu, tj. da li postoji neka vrsta "last minute" ponude i u avio saobraćaju. Unapred hvala, Dragan

ODGOVOR

Promotivne cene avio karata važe isključivo ukoliko avio kartu kupujete po najnižoj tarifi. Ukoliko se popune sva mesta po toj tarifi avio kompanija prebacuje na višu, cena avio karte raste, ali imate i veće pogodnosti.

Moska je vrlo često po promotivnoj ceni ukoliko letite Air Serbia-om, ali ne postoje pravila kada će koja destinacija biti na promociji, morate da pratite. Kod avio kompanije Austrian Airlines po promotivnoj ceni je karta po najnožoj tarifi u koju je uračunat samo ručni prtljag do 8 kg.

Preporučujem vam da kartu kupite što pre, cene avio karata rastu kako se bliži let.

Sve ponude možete pogledati na linku Beograd Moskva.

Kompletno uputstvo za uplatu možete pogledati na linku Kako da kupim
Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Moskve.
Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA