Putovanje u Francusku

Molim vas da li mi možete reći da li je potrebna viza za put u Francusku iz Srbije?

ODGOVOR

Viza za Francusku

Za građane Srbije koji imaju biometrijski pasoš (crveni) nije potrebna viza za putovanje u Francusku. Svakako, za više informacija preporučujem vam da se obratite francuskoj ambasadi.

Ambasada Francuske
Pariska 11, Beograd
Telefon: +381-11-3023-500
web: http://www.ambafrance-srb.org

Avionske karte za Francusku

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte za Francusku.

Rezervacija i kupovina avionskih karata

Detaljno uputstvo kako da obavite rezervaciju avionske karte preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje karte možete izvršiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate uplatu:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Francusku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Francuskoj

Za boravak u Francuskoj možete unapred da rezervišete i hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene za izabrani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA