Qatar Airways, Zagreb Seul

Zanima me koliko bi koštale najjeftinije dvije povratne karte za Južnu Koreju polazak iz Zagreba 26.7. i povratak 15.8. Da li postoji opcija rezervacije karata ili se odmah naplaćuju? I kada najranije se karte za taj datum mogu kupiti? Unaprijed zahvaljujem.

ODGOVOR

Cena najjeftinije avio karte na relaciji Zagreb Seul za jednu odraslu osobu iznosi 596€. Let je sa jednim međusletanjem u Dohi, avio kompanije Qatar Airways

Rezervacija karte važi do kraja dana od dana kada je napravite. Najbolje je da kartu kupite što je pre moguće, jer su cene trenutne i podležne su promeni.

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Zagreb Seul

Avionsku kartu možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi. Tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Seul. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitteru

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA