Ručni prtljag na Air Serbia letu, ograničenja

Ćerka (11) i ja smo dobile na poklon povratne karte za put u Ljubljanu. Koliko vidim to je ova ponuda: Sofija ili Ljubljana - "NO BAG" - 89 €. Šta možemo da ponesemo, šta podrazumeva ručni prtljag? Nosim kontaktna sočiva, dakle i tecnosti za odrzavanje istih. Da li i kako mogu da ih ponesem? Šminka? Puderi, maskare, olovke, senke za oči, ruževi? Šta je dozvoljeno i kako? Hvala!!!

ODGOVOR

Ukoliko letite samo sa ručnim prtljagom predlažem da poštujete ograničenja i ne stavljate stvari koje nisu dozvoljene. 

Savet Aerogage: Tečnosti su striktno ograničene na 100 ml, svaku bočicu koja prelazi 100 ml će Vam baciti. Možete poneti 10 bočica po 100 ml (ukupno 1L tečnosti), obavezno spakove u kesu sa ZIP zatvaračem. 

Više o unosu tečnosti pogledajte OVDE

Šminku i sočiva slobodno možete uneti u avion. 

Listu zabranjenih predmeta pogledajte OVDE

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA