Skoplje Bazel Wizz Air

Zanima me najjeftiniji let za Bazel u jednom smeru u decembru iz Skoplja

ODGOVOR

 Najjeftinija karta u decembru iznosi 9 eur, a polasci su sledećim danima:

6.12, 7.12, 8.12, 10.12, 13.12, 14.12, 15.12, 17.12, 18.12, 20.12, 22.12. Svi polasci su u 13:20h.

Ova ponuda je trenutna i menja se u zavisnosti od raspoloživosti mesta u avionu.

Ukoliko vam odgovara ovaj let, molim vas pošaljite mi na mail info@aerogaga.com konkretan upit za destinaciju, podatke putnika, datume rođenja i kontakt telefon. Do 15. dana pred let postoji mogućnost plaćanja Wizz Air avio karata preko računa (da ne morate da plaćate online karticom).

avio-karte

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA