Stavanger Odesa Beograd

Trebam malu pomoć. Da li možete da mi pogledate koliko bi koštala najjeftinija varijanta avionske karte sa tim da nema spavanja u tranzitnim gradovima? Znači ovako 08.02. Stavanger - Odessa - Ukrajina, a 11.02 Odessa - Beograd, 16.02 Beograd Stavanger, ekonomska klasa.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte za ove kombinacije iznosi 95.762 dinara. 
08. februara iz Stavangera letite do Odese preko Kopenhagena i Istanbula. 11.02. iz Odese letite preko Istanbula do Beograda, a 16. februara se vraćate do Stavangera preko takođe preko Istabula kompanijom Turkish Airlines.

Najbolje je sami da pogledate sve raspoložive letove na linku Stavanger - Odesa - Beograd - za Stavanger unesite kod SVG, za Odesu ODS, a za Beograd BEG.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara možete ga online bookirati i obaviti kupovinu. Za uplate iz Sandnesa jedina opcija je direktno na sajtu, Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticama. Pre nego uradite rezervaciju morate se registrovati i da preko svog naloga radite pretragu letova i obavljate kupovinu.

Ukoliko neko može mesto vas da izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije: 

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h ili za vreme praznika morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na viber i whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA