Toronto Niš let

Poslala sam vam poruku pre mesec i po dana i niko mi nije odgovorio do današnjeg dana.
Pitanje: Da li ste u mogućnosti da odradite povezani let od Toronta sa presedanjem u bilo kojem evropskom gradu koji ima let ka Nišu i nazad? Unapred hvala i nadam se da će neko ovog puta odgovoriti.

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Unapred se izvinjavam ako ste stekli takav utisak, ali mi smo ovo pitanje prvi put sada primili. 

U mogućnosti smo da vam uradimo povezani let iz Toronta za Niš preko Ciriha.

Letovi iz Toronta za Niš

Postoje poletanja iz Toronta u četvrtak, petak, subotu i nedelju, a povratak iz Niša imate dva poletanja petkom i nedeljom. U odlasku je dobra konekcija, sa kratkom pauzom u Cirihu, ali je u povratku duže čekanje tj. noćenje u Cirihu. 

Kliknite na link Toronto Niš i pogledajte red letenja i cene za željene datume putovanja. Imajte u vidu samo da budu dani koji su napred navedeni tj. kada postoje letovi.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija pozovite me na 062280029, ili na Viber/WhatApps 0692800290 od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 20h.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA