Uključen prtljag u cenu karte

Postovani, danas hocu da kupim karte za Lisabon za avgust. Pre nego sto izvrsim uplatu samo da proverim nekoliko stvari. Na drugoj stranici pri rezervaciji na mestu gde je prtljag pise 1 kofer odrasli (a ja kupujem dve avionske karte). Je li to neka greska ili nas dvoje zajedno imamo pravo samo na jedan kofer? Posto su oba leta povratni, da li je potrebno da nosimo bilo kakvu potvrdu o kupovini karata ili je dovoljno samo da pokazemo pasose? U pitanju su 4 razlicita aerodroma i 4 avio prevoznika :) Sta se desava ako se neki od letova otkaze? Unapred hvala. Pozdrav!

ODGOVOR

U cenu karte su uključene sve aerodromske takse i prtljag od 23 kg za veliku torbu koju predajete i 8kg ručnu torbu koju nosite sa vama u avion. To je odnosi za svakog putnika posebno. Na aerodromu pri čekiranju dobijate boarding karte za ulazak u avion, samo za polazak, a u povratku takođe pri čekiranju dobijate iste za nazad. Dovoljni su vam samo pasoši, nemorate fizički da imate print karte kod vas.

Ukoliko se neki od letova otkaže od strane avio kompanije, oni su dužni da vas prebace na neki drugi let i odgovaraju za vas u potpunosti za sve. Ako vi sami zakasnite na let, u tom slučaju odgavarate samo vi.

Da pogledate ponudu i cene avio karata za Lisabon kliknite na link Jeftine avio karte za Lisabon

Ukoliko želite da kartu kupite direktno na našem sajtu kreditnom karticom Visa ili Master bitna je registracija

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA