Vreme trajanja rezervacije avio karte

1.Da li može preko vas ćerka od moje prijateljice, koja studira u Rimu, da rezerviše povratak za 27.oktobar ja bih se tada vraćala.
2.Nisam rezervisala kartu jer mi nisu legle pare na viza karticu danas sam uplatila. Da li mogu večeras da rezervišem kartu Beograd - Rim od 20.-27. oktobra, a da platim vizom u ponedeljak.
Odnosno koliko važi rezervacija?
Hvala

ODGOVOR

Rezervacija avio karte

Ćerka vaše prijateljice može na linku Let Rim Beograd da rezerviše kartu za povratak 27.10. kada se i vi vraćate.
Međutim, za plaćanje iz inostranstva jedina varijanta je putem Master ili Visa karticom i to odmah nakon rezervacije.
Ukoliko kartu kupujete iz Srbije pored Visa/Master kartica plaćanje možete izvršiti u roku od 12 časova na sledeći način:

Vašu avionsku kartu na relaciji Beograd Rim za polazak u četvrtak 20.10. a povratak za nedelju dana 27.10. možete svakog momenta rezervisati na linku Povratna karta Beograd Rim
Trenutna cena karte je 13.388 dinara za let kompanijom Alitalia.
Međutim, kao što sam gore navela kartu morate platiti u roku od 12 časova u suprotnom karta će biti stornirana od strane kompanije.
Detaljno uputstvo kako da kupite kartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 ili za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 09h do 23h.

Putničko osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje a možete ga online naručiti na sajtu.
Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje popunite svoje podatke i mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da boravite van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail će vam stići polisa

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA