Wizz Air Dortmund Skoplje

Let iz Disseldorfa do Skoplja povratna Wizz air-om. Polazak izmedju 10 i 15. januara, a povratak za 3 nedelje od datuma polaska.

ODGOVOR

Direktan let iz Dizeldorfa do Skoplja Wizz air kompanijom još uvek ne postoji. Postoje polasci iz Dortmunda (udaljenost od Dizeldorfa 70km) i najpovoljnija karta je za period od 11. januara do 03. februara. Cena povratne karte za ovaj period iznosi 50 eur. U cenu su uračunate sve aerodromske takse i ručni prtljak do težine 7kg i maksimalnih dimenzija 42x32x25cm. Dodatni prtljag se naknadno naplaćuje.

Let obavlja avio kompanija Wizz air

Za plaćanje iz inostranstva jedina opcija je Visa ili Master kreditnom karticom direktno na sajtu, ali za to vam je potrebna registracija

Garantujemo vam najjniže moguće cene karata.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA