Air Serbia Beograd Banja Luka

Poštovani,
Imam nekoliko pitanja o letu Beograd - Banja Luka u subotu 25. Januara u 14:00. Trebao bih sletjeti u Beograd u subotu 25. Januara letom iz Dubai-ja oko 12:15. Htio bih da provjerim da li imam dovoljno vremena da nastavim za Banja Luku letom u 14:00? Ako bih sada preko vas kupio avionsku kartu Beogard - Banja Luka, da li bi mogao povratiti uplacen novac za neiskoristenu kartu u slucaju da avion iz Dubai-ja kasni i ne stignem na ovaj let u 14:00? Da li se moze kupiti avionska karta za ovaj let na samom aerodromu? Koliko su popunjeni ovi letovi na destinaciji Beograd - Banja Luka? Da li rizikujem da izgubim mjesto na ovom letu, ako bi ostavio kupovinu karte na samom aerodromu neposredno uoci polijetanja?
Hvala unaprijed,
Goran Dabic

ODGOVOR

Ukoliko avion sleti na vreme, bez imalo kašnjenja, teoretski imate vremena da stignete na let za Banja Luku. Međutim, ništa ne mogu da tvrdim jer ne znam kakva će biti situacija na aerodromu. Ukoliko kupite avio kartu, a ne iskoristite je možda će aviokompanija odobriti povraćaj nekih od taksi. Celokupna refundacija sigurno neće biti odobrena zato što nisu konekcioni (vezani) letovi u pitanju. Za sada ima još malo mesta, ali zaista ne mogu da vas posavetujem da li da rizikujete i ostavite kupovinu karte direktno na aerodromu neposredno uoči poletanja pošto trebate sve da uradite za manje od pola sata (preuzmete prtljag, kupite avio kartu, čekirate se i predate prtljag za sledeći let).

Ukoliko odlučite da kupite avio kartu sada online, možete to učiniti na linku Beograd Banja Luka

Cena avionske karte u jednom smeru za direktan Air Serbia let je sa svim taksama 8.550 dinara.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.

Na linku Hoteli u Banja Luci možete online rezervisati i smeštaj po još povoljnijim cenama pošto je u toku naša akcija sa sajtom booking.com

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše promocije.

banja-luka-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA