Air Serbia Beograd Banja Luka let

Poštovani,
hvala na brzom odgovoru, ali sada mi sve zbunjujuće. Na Vašem sajtu piše vrijeme leta iz Beograda prema Banjaluci 13:55, a u mailu ste nepisali vrijeme leta 15:25 h. Ja bih izvršila rezervaciju leta za kćerku 16.09. a sada ne znam kako da to odradim s obzirom da ne znam tačno vrijeme leta. Još me zanima da li pored trenutne cijene leta 3682 dinara ima još nekakvih troškova i koliki su? Molim vas na što bržem odgovoru da bih mogla izvršiti rezervaciju leta.
Hvala unaprijed

ODGOVOR

Mesta na tom kasnijem letu više nema :( Zato vam sistem prikazuje let u 13:55h i trenutna cena za avio kartu u jednom smeru je 5.719 dinara. Ono što vidite na sajtu je 100% tačno (cena i vreme poletanja).

Međutim, ako ona iz Minhena poleće za Beograd u 12:30h ona nikako ne može da stigne za ovaj let. Jedina mogućnost je ili da ide 17. septembra za Banja Luku - rezervacija online ili nekim drugim prevozom ukoliko mora da putuje 16. septembra.

U trenutnu cenu su uračunati svi troškovi i nemate dodatna plaćanja. 

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Možete da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp - broj je +381-69-280-029-0. Ukoliko vam odgovara, možete da nas pozovete na Skype. Naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi. Tada se komunikacija obavlja preko mail-a info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da oneko obavi umesto vas u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz Banja Luke kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

banja-luka-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA