Air Serbia, Letovi do Banja Luke

Želim u četvrtak 14. novembra da putujem iz Beograda u Banjaluku. Molim Vas da me obavestite ima li tog datuma za let i ima li mesta, te gde mogu kupiti kartu?
Hvala uz Pozdrav
Prof.dr Adam Ninković

ODGOVOR

U četvrtak nažalost nema letova do Banja Luke. Air Serbia letovi kreću od 01. decembra i cena karte je 79 evra.

Jedina varijanta je da letite do Sarajeva po ceni od 99 evra, pa nekim lokalnim prevozom da idete do Banja Luke. Avio kartu možete rezervisati i kupiti online na linku Beograd Sarajevo

Avio kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima u periodu od 09h do 20h, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog
  • 0800-085-085 - iz Srbije (poziv je besplatan)

Vikendom i tokom praznika Call centar ne radi. U tom periodu možete nam poslati samo mail.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije za više informacija kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avionske karte karticama.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Sarajeva i Banja Luke. Više o tome pročitajte na linku Garancija.

Na linku Hoteli u Banja Luci možete online rezervisati i smeštaj za izabrano putovanje. U toku je akcija sa booking.com portalom pa su cene smeštaja još niže.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja).

banja-luka-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA