Air Serbia, povratni let Dubai - Banja Luka

Poštovanje. Interesuje me let na relaciji Dubai - Beograd - Banja Luka. Planiram putovanje iz Dubaija oko 26.03. sa povratkom iz Banja Luke oko 17.04. Moguća su pomijeranja za dan ili dva. Pošto sam čitao da ce od 01.12. Air Serbia letjeti za Banja Luku svaki dan, molim Vas da mi pošaljete opciju u gore navedeno vrijeme uključujući cijenu kako bih to mogao prezentovati kompaniji za koju radim u nadi da će mi bukirati taj let. Nadam se da ćete biti u mogućnosti da odgovorite na ovaj mail. Pozdrav, Zoran!

ODGOVOR

Zahvaljujući kompaniji Air Serbia od 1. decembra je moguće rezervisati i let na liniji Dubai Banja Luka. Reč je o letu sa samo jednim presedanjem i to u Beogradu. Polazak je 26. marta u 5:25h iz Dubaija odakle autobusom idete do Abu Dabija, tamo imate pauzu od 1:45h. U 8:20h imate let do Beograda, u prestonici Srbije pravite pauzu od 2:35h, da biste u Banjaluci bili 14:55h. U povratku imate let 17. aprila u 10:45h, pauza u Beogradu je 1:25h, dok ćete u Abu Dabiju čekati 1:10h čekati na autobuski prevoz do Dubaija. U ovim danima kada ste izabrali najjeftinija cena karte je 67.665 dinara ili 599€, a ove karte možete rezervisati na linku Najjeftinije karte od Dubajia do Banjaluke.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA