Povratna cjena Banjaluka Beograd

Poštovani, kojim danom ima let i u koliko sati Banjaluka Beograd?
I koja je povratna cijena?

ODGOVOR

cta-kompletna-ponuda-letova

Na relaciji Banja Luka Beograd leti samo AirSerbia utorkom, četvrtkom i nedeljom. Povratak iz Beograda je utorkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Avion iz Banja Luke poleće u 15:15h, a iz Beograda u 13:45h

Cena povratne karte zavisi od datuma putovanja i kreće se od 55 evra.

Kako niste naveli datume najbolje je da kliknete na link Banja Luka - Beograd, unesete željene datume i proverite cene. Ili popunite Air Serbia formu za pretragu sa leve strane. Za Banja Luku unesite BNX, a za Beograd BEG.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA