Avio karta za Barselonu Vueling

Rezervisala sam kartu kod vas Beograd-Barselona-Beograd, dobila sam potvrdu da je rezervacija uspešno obavljena, ali e-ticket jos nisam primila. Da li je možda to zato sto sam kartu rezervisala u subotu?

Pare sa kreditne kartice su mi skinute.I prilikom rezervacije i ako sam fizičko lice morala sam da popunim polja koja pravna lica popunjavaju. I sada mi je to malo nejasno pošto stoji adresa Isporuke i plus umesto mesta da mi piše Niš, stoji Simberi Island. Da li moze da nastane neki problem zbog te adrese?

ODGOVOR

Ništa ne brinite. Avio karta se šalje automatski od strane aviokompanije Vueling na mail koji ste uneli prilikom kupovine. Ja sam vam ponovo prosledila kartu na mail, pa vas molim za potvrdu da li ste istu primili. Nećet imati nikakvih problema prilikom putovanja.

Kliknite na link Jeftine avio karte i pogledajte ponudu letova za svoje naredno putovanje. Kod nas su garantovano najniže cene karata do bilo koje destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde - tu ćete naći informaciju koje mogućnosti plaćanja postoje.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Smeštaj za planirani datum putovanja u Barseloni rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA